PRESERVING THE PAST, HONORING THE PRESENT, PREPARING FOR THE FUTURE
The St. Anthony College Preparatory High School President’s Ambassador Program trains select students to serve as ambassadors representing St. Anthony High School. Founded in 2002, the program is modeled after California State University Long Beach's past president Robert Maxson's highly successful President's Ambassador Program.
President’s Ambassadors at St. Anthony are selected based on their experience, enthusiasm, character and willingness to serve. Ambassadors receive leadership training which helps them develop their confidence, public speaking, marketing, and community outreach skills. They serve as official hosts on behalf of St. Anthony High School, conducting campus tours, welcoming guests and presenting to local elementary schools, churches and the community.
Mandatory Training Sessions
July 30 - Aug. 3 Leadership Training Week – 8:00am-2:30pm, Father Caruso Library
TBD Mentor Connection – 1:00pm-3:00pm, Library and Courtyard
Mandatory Service Events
Aug. 21 Freshman Orientation – 7:30am-12:30pm, SAHS Campus (5 hours)
Oct. 24 SAINT-FOR-A DAY - 7:30am-1:30pm, SAHS Campus (6 hours)
Nov. 4 Open House – 1:30pm-4:30pm, SAHS Campus (3 hours)
Nov. 17 Athletic Hall of Fame - 4:30pm-10:30pm (6 hours)
Jan. 13 Open House – 1:30pm-4:30pm, SAHS Campus (3 hours)
June 1 Class of 2018 Graduation – 8:30am-12:30pm, Jack Errion Gym (4 hours)
- Participation in Mandatory Events alone may not fulfill yearly required service hours.
- Optional events will be added throughout the year. Sign-up for additional opportunities as they come is highly encouraged, each of which will count toward additional service hours.
St. Anthony High School 2018 - 2019 President’s Ambassadors
Christina Marsh & Cristian Fernandez
Seniors (Class of 2019)
Nayeli Santa Cruz
Juniors (Class of 2020)
Sophomores (Class of 2021)