Register now for the 9th Annual SAINTS RUN 5K taking place on Saturday, March 10th! This year's fun run once again winds along Long Beach's beautiful downtown shoreline and promises to be a day to remember, all while benefiting SAHS students.

St. Anthony High School

Bell Schedule

SAINT    
Block 7 8:00 - 8:45 (45 min)
Block 6 8:50 - 9:35 (45 min)
Block 5 9:40 - 10:25 (45 min)
Break 10:25 - 10:40 (15 min)
Block 4 10:45 - 11:30 (45 min)
Block 3 11:35 - 12:20 (45 min)
Lunch 12:20 - 12:50 (30 min)
Block 2 12:55 - 1:40 (45 min)
Block 1 1:45 - 2:30 (45 min)
WHITE    
Block 1 8:00 - 9:25 (85 min)
Break 9:25 - 9:40 (15 min)
Block 3 9:45 - 11:05 (80 min)
Block 5 11:10 - 12:30 (80 min)
Lunch 12:30 - 1:05 (35 min)
Block 7 1:10 - 2:30 (80 min)
PURPLE    
Block 2 8:00 - 9:25 (85 min)
Break 9:25 - 9:40 (15 min)
Block 4 9:45 - 11:05 (80 min)
Block 6 11:10 - 12:30 (80 min)
Meetings (Faculty/Staff) 1:00 - 3:00 (120 min)
PURPLE - P.M.    
Block 2 8:00 - 9:25 (85 min)
Break 9:25 - 9:40 (15 min)
Block 4 9:45 - 11:05 (80 min)
Block 6 11:10 - 12:30 (80 min)
Lunch 12:30 - 1:05 (35 min)
Activity 1:10 - 2:30 (80 min)
PURPLE - A.M    
Activity 8:00 - 9:25 (85 min)
Break 9:25 - 9:40 (15 min)
Block 2 9:45 - 11:05 (80 min)
Block 4 11:10 - 12:30 (80 min)
Lunch 12:30 - 1:05 (35 min)
Block 6 1:10 - 2:30 (80 min)
PURPLE - MID    
Block 2 8:00 - 9:25 (85 min)
Break 9:25 - 9:40 (15 min)
Block 4 9:45 - 11:05 (80 min)
Activity 11:10 - 12:30 (80 min)
Lunch 12:30 - 1:05 (35 min)
Block 6 1:10 - 2:30 (80 min)
FINAL EXAM - WHITE    
Exam 8:00 - 9:20 (80 min)
Break 9:20 - 9:40 (20 min)
Exam 9:45 - 11:05 (80 min)
FINAL EXAM - PURPLE    
Exam 8:00 - 9:20 (80 min)
Break 9:20 - 9:40 (20 min)
Exam 9:45 - 11:05 (80 min)
Break 11:05 - 11:25 (20 min)
Exam 11:30 - 12:50 (80 min)